Skydda fastigheten med brandtätning i Solna, Stockholm

Letar du efter en byggfirma som är bra på brandtätning? Du har hittat rätt! Våra trogna och självgående medarbetare kan ge dig den hjälp du behöver. Vi arbetar överallt från Liljeholmen, Hammarby Sjöstad och Saltsjö-Boo till Värmdö, Saltsjöbaden och Haninge, i hela Stor-Stockholm.

Brandtätning – alltid rätt alternativ

Funderar du på om brandtätning är rätt alternativ? Det enkla svaret är att brandtätning alltid är rätt! Genom att skapa ett passivt brandskydd kan skador begränsas om en brand bryter ut, redan innan brandkåren kommer till platsen. Extra viktigt blir det i större byggnader där det kan göra stor skillnad.

Skaffa ett smart brandskydd

 • Brandinklädnader (ventiler, rör)
 • Rörgenomföringar
 • Brandskyddsmålning
 • Brandisolering
 • Tätning rör
 • Fogning

ROT-avdrag på arbetskostnaden

För privatpersoner gäller ROT-avdraget och gör att du kan få en betydligt billigare arbetskostnad. För att få en bättre uppfattning om priset kan du höra av dig, du kan alltid få en kostnadsfri offert!

Större renovering? Välj totalentreprenad

Vid en större renovering kan totalentreprenad vara ett bra alternativ, eftersom vi kan ta hand om alla moment och all samordning. I vårt kontaktnät finns alla som kan behövas, till exempel experter på grävarbete, markarbete, kakelsättning och ventilation.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *