Bygga altan i Solna, Stockholm

Vi hjälper dig att uppfylla drömmen om en ny altan eller uteplats. Våra duktiga snickare och målare har alla många års erfarenhet av att jobba med skräddarsydda kundlösningar. Oavsett om du vill ha ett enkelt trädäck eller en fullt utrustad isolerad och inglasad altan för en vinterträdgård så ger vi dig resultat av högsta kvalitet.

Anlita en serviceorienterad och kundnära altanbyggare

Vi är en serviceorienterad byggare och målare med bas i Solna. Vi vänder oss mot privat- och företagskunder över hela Stockholmsregionen inkluderat i orter och områden som Råsunda, Huvudsta, Hagalund och Karolinska. Vi kan hjälpa dig bygga:

 • Veranda
 • Uteplats
 • Trädäck
 • Pergola
 • Altan

Vi arbetar även med inglasningar av altaner & uterum i Stockholm. Läs mer här.

Använd ROT-avdraget för billigare altanbygge hemma

Om du anlitar oss för privat räkning så kan våra tjänster ge dig rätt att utnyttja rotavdraget. Kontakta Skatteverket för att få reda på mer om huruvida du kan sänka kostnaden på din altan med upp till 30 procent.

Frågor eller funderingar om altanbyggen?

Antingen vet du precis vad du vill ha eller så kanske du behöver lite råd på vägen? Alldeles oavsett står vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss med en förfrågan så ser vi till att du har ett kostnadsförslag i näven inom 48 timmar.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *