Fasadrenovering & Byta Träpanel i Solna, Stockholm

Om du letar efter ett professionellt och pålitligt byggföretag som kan hjälpa dig med en fasadrenovering så har du hittat rätt. Vi utgår från Solna men utför renoverings- och måleritjänster i hela Stockholmstrakten inkluderat i orter som Sundbyberg, Järvastaden, Duvbo och Ursvik.

Anlita en expert på fasadrenoveringar

Vi målar om, renoverar, reparerar och byter ut. Vi är experter på alla typer av träpaneler och har under våra år i branschen jobbat åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsutvecklare. Fasaden är din fastighets yttersta skydd mot väder och vind och behöver förr eller senare ses över för att bibehålla fastighetens livslängd.

Privatkund? Du kan ha rätt till ROT-avdraget

Om du anlitar oss för att renovera fasaden på din bostad så ska du ha rätt att sänka kostnaden för våra tjänster med rotavdraget. Hör av dig till Skatteverket för mer information.

Frågor eller funderingar? Välkommen att kontakta oss

Har du frågor om fasadrenoveringar eller byten av träpaneler? Har du ett projekt som du skulle vilja delge oss? Välkommen att kontakta oss så tar vi fram en offert som du får helt utan kostnad. Hör av dig så kommer vi och gör ett kostnadsfritt hembesök för att inspektera fasaden på ditt hus.

Om ni behöver hjälp med fasadputsning i Stockholm klicka här.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *