Fönstermålning i Solna, Stockholm

Har du en fastighet vars fönster behöver målas om på nytt? Våra yrkesskickliga målare kan göra jobbet åt dig till ett rimligt pris. Om fönstermålningen tas om hand av professionella målare blir resultatet både snyggare och mer hållbart. Vi är en erfaren och väletablerad måleri- och renoveringsfirma med många lyckade kundprojekt i bagaget. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert på din fönstermålning.

Låt certifierade målare ta hand om målningen av dina fönster

Vi har vår bas i och utgår från Solna men du kan anlita oss för fönstermålning och andra renoveringsprojekt i hela Stockholmstrakten. I det området inkluderar vi orter och områden som Östermalm, Bromma, Vällingby och Hässelby. Vi målar fönster på alla typer av fastigheter och åt alla typer av kunder.

Använd ROT-avdraget för fönstermålningen hemma

Som privatkund kan du ha rätt att sänka kostnaden för våra tjänster med rotavdraget. Kontakta Skatteverket för mer information.

Kontakta oss så ger vi dig ett gratis kostnadsförslag

Vad skulle det kosta att måla fönstren på din fastighet? Det får du reda på om du kontaktar oss med en förfrågan. Kort efter vårt samtal kommer vi återkoppla till dig med en offert som du får helt utan kostnad eller krav på motprestation.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *