Lägga golv i Solna, Stockholm

Letar du efter en expert som kan hjälpa dig lägga nytt golv? Vi är en måleri- och renoveringsfirma med bas i Solna vars hantverkare är experter på alla typer av golvläggning. Vi skapar representativa och inbjudande miljöer i kommersiella byggnader och hemtrevnad i bostäder. Av oss får du alltid ett hantverksmässigt resultat till ett rimligt pris.

En golvläggare driven av kvalitetstänk

Vi utgår som sagt från Solna men vi tar arbeten i hela Stockholmstrakten inkluderat i områden och orter som Östermalm, Bromma, Vällingby, Hässelby och Spånga. Vi ger ditt golv ett nytt utseende vilket i sin tur förändrar helhetsintrycket och skapar en ny inomhusmiljö där golvet läggs. Här följer några av typerna av golv vi kan hjälpa dig med:

 • Fiskbensparkett
 • Linoleumgolv
 • Laminatgolv
 • Vinylgolv
 • Fanérgolv

Frågor eller funderingar för våra golvläggare?

Har du ett projekt som innefattar att lägga nytt golv som du vill ha hjälp med? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi ger dig en offert helt utan kostnad och utan krav på motprestation från din sida. Om du vill att vi ska lägga golv i din privatägda bostad så kan du utnyttja rotavdraget när du anlitar oss. Kontakta Skatteverket för fler detaljer.

Ni är även välkomna att besöka våra golvläggares hemsida för mer information om våra tjänster i Stockholm.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *