Renovera Träfönster i Solna, Stockholm

Letar du efter ett väletablerat och skickligt byggföretag som kan hjälpa dig renovera träfönster? Då har du hittat rätt. Vi är en måleri- och renoveringsfirma med många års erfarenhet och många lyckade kundprojekt i bagaget. Om du anlitar oss för att renovera träfönster kan du räkna med hög kvalitet i utförande och ett arbete som slutförs inom tids- och budgetplanering.

En välrenommerad byggfirma för renoveringen av dina träfönster

Alla våra hantverkare är utbildade och certifierade och vi ger dig nöjd kundgaranti.

Vi renoverar träfönster i hela Stockholmstrakten

Till våra kundgrupper räknar vi privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsutvecklare. Vi utgår från Solna men tar arbeten i hela Stockholmstrakten inkluderat i områden och orter som Bergshamra, Hjorthagen, Vasastan och Kungsholmen.

Använd ROT-avdraget för billigare fönsterrenovering hemma

Om du anlitar oss för att renovera träfönster på din bostad så kan du ha rätt att sänka kostnaden med rotavdraget. Kontakta Skatteverket för att få reda på om du kan sänka priset för våra tjänster med upp till 30 procent.

Kontakta oss för komplett fönsterservice

Vad kostar det att renovera träfönster i Solna? Det får du reda på om du kontaktar oss med en förfrågan. Vi återkopplar så snabbt vi kan med en offert som du får helt utan kostnad.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *