Traditionell stuckatur i Solna, Stockholm

Letar du efter målare och byggarbetare med erfarenhet av stuckaturer? Du har kommit rätt! Vi arbetar i hela Storstockholm, även i Upplands Väsby och Sigtuna. Du kan alltid få totalentreprenad vid större arbeten, men det går lika bra att anlita oss för mindre jobb.

Komplettering av stuckaturer

Ett problem som ofta uppstår med stuckaturer är att vissa delar skadas eller faller bort. Vi kan komplettera och återställa dem till sitt ursprungliga skick. Gäller för:

  • stuckaturer i tak (stucktak)
  • stuckaturväggar (stuckvägg)
  • stuckaturdetaljer

Tillverkning av stuckaturer – anpassade efter din fastighet

Vi är glada att vi kan erbjuda egen tillverkning av stuckaturer, förutom de reparationer som kan göras med gipsputs och akustikputs. Oavsett om du vänder dig till oss som privatperson, bostadsrättsförening eller fastighetsägare kan du lita på att dina stuckaturer är i goda händer.

Prisvärt arbete

Vi håller alltid kostnaderna så låga som möjligt, även om kvaliteten är hög. Är du privatperson kan kostnaden dessutom bli ännu lägre genom ROT-avdraget. Hör av dig så får du en offert helt gratis.

Varför välja totalentreprenad?

Du kan anlita oss för totalentreprenad eller för en del av entreprenaden. Fördelen med totalentreprenad är att du slipper samordna olika arbetsinsatser och stå för projektledningen, så vid större arbeten är det en smidig lösning.

Kontakta en bra målerifirma idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *