Trapphusrenovering & Målning i Solna, Stockholm

Våra yrkesskickliga målare och byggpersonal kan hjälpa dig med din trapphusrenovering. Vi är en måleri- och renoveringsfirma med bas i Solna. Vi arbetar över ett stort område som inkluderar Stockholm och orter och områden som Hagastaden, Vireberg, Ulriksdal och Frösunda.

Ett pålitligt och kunnigt byggbolag för er trapphusrenovering

Du kan anlita oss för ytskiktsrenovering där vi tar hand om alla ytor i trapphuset. Vi målar, slipar golv och fräschar upp alla ytor för att skapa ett inbjudande första intryck i fastigheten. I den här tjänstekategorin jobbar vi mest åt bostadsrättsföreningar och företag men även privatpersoner förekommer. Vi ordnar med andra ord trapphus i alla typer av fastigheter.

 • Flerbostadshus
 • Kontorsfastigheter
 • Butiker

Använd ROT-avdraget när du anlitar oss privat

Om du anlitar oss för att fixa trapphuset i din privata bostad så kan du ha rätt att sänka kostnaden med rotavdraget. Skatteverket har mer information om hur du går tillväga.

Vi ger dig ett gratis kostnadsförslag för din trapphusrenovering

Kontakta oss med en förfrågan så återkopplar vi inom 48 timmar med en kostnadsfri offert. Eftersom trapphusrenoveringar ofta är relativt omfattande uppdrag så gör vi gärna hembesök för att bilda oss en uppfattning om vad jobbet kräver. Offerten blir förstås kostnadsfri ändå.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *