Professionell brandskyddsmålning i Solna, Stockholm

Oss kan du anlita för brandskyddsmålning i Stockholm, inte minst i områden som Östermalm, Vasastan, Gamla Stan och Kungsholmen. Vi utför brandskyddsmålning på alla typer av fastigheter: bostäder, kontor, butiker, industrilokaler och mycket annat. Brandskyddsmålning är ett grundläggande och samtidigt mycket enkelt och kostnadseffektivt skydd mot bränder.

Brandskyddsmålning är vår specialitet

Våra skickliga målare har alla många års erfarenhet och vet exakt vilken färg och mängd som ska väljas för att brandskyddet ska bli optimalt för varje sammanhang. Brandskyddsmålning appliceras bland annat på bärande element i fastigheter och skyddar dem från att uppnå kritiska temperaturer vid brand. Brandskyddsmålning är i och med det en metod för att minimera skadorna vid bränder.

Du kan sänka kostnaden för brandskyddsmålning i din bostad med ROT-avdraget

Våra tjänster ger dig rätt till ROT-avdraget när du anlitar oss för jobb i din bostad. Kontrollera först med Skatteverket att du verkligen har rätt till ROT-avdraget. Om du har det så hjälper vi dig med allt det praktiska kring avdraget.

Vi kan passivt brandskydd – hör av dig till oss redan idag

Att brandsäkra din fastighet är ingenting att vänta med. Kontakta oss så tar vi fram ett gratis kostnadsförslag för hur vi kan göra din fastighet mer brandsäker.

Ni kan även läsa mer om hur vi utför brandskyddsmålning i Stockholm här.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *