Tapetsering i Solna, Stockholm

Letar du efter en målerifirma som kan hjälpa dig med en tapetsering? Om du anlitar oss får du ett professionellt och hantverksskickligt resultat varje gång. Vi tapetserar alla typer av fastigheter i hela Stockholmstrakten inklusive i orter som Sundbyberg, Järvastaden, Duvbo och Ursvik. Vi tapetserar för rimliga priser och du kan känna dig trygg i att du får ett resultat av hög kvalitet.

En erfaren och etablerad tapetserarfirma

Det spelar ingen roll om det rör sig om en bostad, en butik, ett kontor, en restaurang eller någon annan typ av fastighet. Av oss får du nöjd kundgaranti, vi kommer med andra ord att hjälpa dig tills du är nöjd med resultatet. Här följer några av tjänsterna vi kan hjälpa dig med inom tapetseringar:

 • Tapetborttagning
 • Slipning
 • Spackling
 • Fondväggar
 • Tapetsering

Använd ROT-avdraget för tapetseringen hemma

Om du anlitar oss för en tapetsering i din bostad så kan du ha rätt att nyttja rotavdraget. Skatteverket har mer information.

Vad kostar en tapetsering i Solna?

Det beror förstås i första hand på hur stort arbetet är. Du är välkommen att kontakta oss med en förfrågan och berätta mer om vad du vill ha hjälp med. Vi återkommer till dig så snabbt vi kan med en kostnadsfri offert.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *